Megosztások

Net Panoráma

Az oldal célja a világ eddig titkolt eseményeinek tényszerű bemutatása az interneten fellelhető írások és videók összegyűjtésével.

Idézetek

Abban a percben abban a másodpercben amikor elkötelezed magad a szabadságnak, függetlenségnek és igazságnak akár meg is ölhetik a tested, a lelked akkor is győzni fog. - Martin Luther King ----------------------------------------------------
Az embernek annak kell lennie aminek született szabadnak és függetlennek.  JFK---------------------------------------------------
Ha az emberek elhinnék, hogy nincs mitől félniük, mert ők maguk a hatalom akkor nem lennének a rendszer hű rabszolgái.---------------------------------------------------

Utolsó kommentek

  • Szarazinda: Hát lehet, hogy az akkori izraeli és a mai iráni kommunikációban sok a hasonlóság, de a az egyik a... (2014.01.27. 17:21) Zsidó atom
  • Utolsó 20

Címkék

911 (2) adóparadicsom (1) adósság (2) Al-Qaida (1) amerika (7) antidogma (1) antiszemitizmus (2) argo akció (1) atombomba (1) bajnai (1) baloldal (1) bank (5) bankválság (1) bilderberg csoport (3) bosznia (1) botrány (2) brutalitás (1) büncselekmény (1) chomsky (1) CIA (2) cigaretta (1) cionizmus (4) David Icke (1) demokrácia (1) dohányzás (2) egészség (1) egészség kárositás (1) egyház (3) ellenörzés (1) eröszak (1) EU (2) europa (1) europa parlament (1) FED (1) felsöbbrendű (1) földönkivüli (1) gazdaság (7) GDP (2) George Carlin (1) Globális elit (1) globalizáció (1) gyilkos (1) gyilkosság (1) gyülölet (1) gyurcsány (4) HAARP (1) háború (3) halál (4) hatalom (5) háttér hatalom (1) hazaáruló (1) hit (1) ideológia (1) igazság (1) illuminati (1) illuminátus (1) immunrendszer (1) interjú (1) internet (2) irak (1) iszlám (1) izrael (5) káosz (1) kémkedés (1) KGB (1) kilátástalanság (1) királyság (1) kizsákmányolás (1) koponya és csontok (1) lehallgatás (1) luganói tanulmány (1) Magyar (2) Magyarország (2) malév (1) mazsihisz (1) média (1) megállapodás (1) megsemmités (1) méreg (2) merénylők (1) monetáris háború (1) MSZP (1) mszp (1) népbutitás (2) nikotin (1) NSA (1) offshore (2) összeesküvés (3) összeomlás (1) pedofilia (1) pénz (6) pénzrendszer (1) pénzügy (1) pénzvilág (4) piramisok (1) politika (6) rabbi (1) rádióaktiv (1) rádióhullám (1) régészet (1) rejtély (1) rendörterror (1) rendszerváltás (1) robbantás (1) rockefeller (1) roswell (2) rothchild (1) rothschild (1) rózsadombi paktum (1) sikkasztás (1) szcientológia (1) szimbólumok (1) tálib (1) terrorizmus (2) terrortámadás (1) titkosszolgálat (1) titkos társaság (2) titkos társaságok (6) titok (1) toleranciabajnok (1) tóra (1) tragédia (1) trianon (1) tudatlanság (1) ufo (2) ügynök (2) új világrend (7) uralom (1) utasszállitó (1) vallás (3) vatikán (1) védöoltás (1) végsö megoldás (1) világ (1) világgazdaság (1) világháború (1) világkormány (1) zsidó (14) zsidógyülölet (1) Címkefelhő

Kategóriák

Mit mondtak híres emberek a zsidókról

2014.02.05. 10:28 :: Coyote.

A zsidók a föld egyetlen népe, akik mindenütt ellenséges fogadtatásra találtak, ahol bármilyen számban megtelepültek. A nagy kérdés-MIÉRT?


Ma azt tanítják az iskolákban, hogy az "antiszemitizmus" Németországban kezdődött az 1930-es években, aminek során a zsidókat deportálták. Amiről nem beszélnek az az, hogy bármelyik történelmi időszakot nézzük, minden Európai nép valamikor kiutasította a zsidókat! Amikor a zsidók elkezdtek Amerikába bevándorolni, a korai letelepülők New York, Charleston és Savannah -ban megpróbálták belépésüket betiltani. Benjamin Franklin azt az álláspontot foglalta el a Kongresszusi küldöttekel együtt, hogy egy olyan korlátozó törvény hozása szükséges, amely örök időkre lehetetlenné tenné bevándorlásukat.

A zsidók azt állítják, hogy ők 'csak' egy valláshoz tartoznak. Az igazság az, hogy a zsidók egy FAJ. Kevesebb mint 30%-uk tagja valamilyen zsinagógának (vallásközösségnek). Ha az ortodox vallásközösség tagjai, ha ateisták, ha kapitalisták avagy kommunisták, mindig azt állítják, hogy zsidók, a zsidó faj tagjai. Minden fajnak vannak örökölt jellemzői. A zsidók esetében ezek többek között a kereskedés, a pénzváltás, a mások kiuzsorázása és a testi munka utálata amelyet 'bibliájuk' a TALMUD tanítása szerint méltóságukon alulinak tartanak.

A zsidók mindig egyesültek monopóliumok kialakítására. Ma ők kontrolláljak az összes áruházat, a különlegességeket áruló üzleteket, valamint a lukratív ékszer és a szőrmekereskedelmet. Zsidók uralják a nemesfémmel foglalkozó üzletágakat, úgymint az arany, ezüst, platina, ón, ólom, stb... ipart. Mindig is össze fognak tartani hogy a gój (nemzsidó) konkurenciát kiszorítsák az üzletből.

Ma Amerikát Oroszországi zsidó bevándorlók árasztják el, Izraelt is évi 20 000 hagyja el évente, hogy az USA-ban települjön meg, szemük előtt dollárbankjegyek képével. A zsidók arra használták dicső gazdasági erejüket, hogy a demokrata pártot kontrollálják és annak a gazdasági támogatása 50%-ban tőlük származik. Ma mind több nagy amerikai céget vásárolnak föl. Míg csak a lakosság 3%-át teszik ki, a nemzet javainak 25%-át kontrollálják és ez a százalékarány évente nő. Ők az egyetlen faji csoport akik teljesen arra vannak berendezkedve, hogy az Amerika feletti politikai uralmat átvegyék.

A zsidókkal szembeni ellenérzés nem Németországban kezdődött, hanem időszámításunk előtti időkben, több, mint 2000 éve! Tanulmányozzuk a "Világ nagy emberei" megállapításait a zsidókról. Ezek leleplezik, miért váltottak ki a 'vándorló zsidók' ellenséges érzéseket minden népből, akire rátelepedtek.

Szólj hozzá!

Címkék: zsidó antiszemitizmus kizsákmányolás gyülölet

A bejegyzés trackback címe:

https://netpanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr165799720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása