Megosztások

Net Panoráma

Az oldal célja a világ eddig titkolt eseményeinek tényszerű bemutatása az interneten fellelhető írások és videók összegyűjtésével.

Idézetek

Abban a percben abban a másodpercben amikor elkötelezed magad a szabadságnak, függetlenségnek és igazságnak akár meg is ölhetik a tested, a lelked akkor is győzni fog. - Martin Luther King ----------------------------------------------------
Az embernek annak kell lennie aminek született szabadnak és függetlennek.  JFK---------------------------------------------------
Ha az emberek elhinnék, hogy nincs mitől félniük, mert ők maguk a hatalom akkor nem lennének a rendszer hű rabszolgái.---------------------------------------------------

Utolsó kommentek

  • Szarazinda: Hát lehet, hogy az akkori izraeli és a mai iráni kommunikációban sok a hasonlóság, de a az egyik a... (2014.01.27. 17:21) Zsidó atom
  • Utolsó 20

Címkék

911 (2) adóparadicsom (1) adósság (2) Al-Qaida (1) amerika (7) antidogma (1) antiszemitizmus (2) argo akció (1) atombomba (1) bajnai (1) baloldal (1) bank (5) bankválság (1) bilderberg csoport (3) bosznia (1) botrány (2) brutalitás (1) büncselekmény (1) chomsky (1) CIA (2) cigaretta (1) cionizmus (4) David Icke (1) demokrácia (1) dohányzás (2) egészség (1) egészség kárositás (1) egyház (3) ellenörzés (1) eröszak (1) EU (2) europa (1) europa parlament (1) FED (1) felsöbbrendű (1) földönkivüli (1) gazdaság (7) GDP (2) George Carlin (1) Globális elit (1) globalizáció (1) gyilkos (1) gyilkosság (1) gyülölet (1) gyurcsány (4) HAARP (1) háború (3) halál (4) hatalom (5) háttér hatalom (1) hazaáruló (1) hit (1) ideológia (1) igazság (1) illuminati (1) illuminátus (1) immunrendszer (1) interjú (1) internet (2) irak (1) iszlám (1) izrael (5) káosz (1) kémkedés (1) KGB (1) kilátástalanság (1) királyság (1) kizsákmányolás (1) koponya és csontok (1) lehallgatás (1) luganói tanulmány (1) Magyar (2) Magyarország (2) malév (1) mazsihisz (1) média (1) megállapodás (1) megsemmités (1) méreg (2) merénylők (1) monetáris háború (1) MSZP (1) mszp (1) népbutitás (2) nikotin (1) NSA (1) offshore (2) összeesküvés (3) összeomlás (1) pedofilia (1) pénz (6) pénzrendszer (1) pénzügy (1) pénzvilág (4) piramisok (1) politika (6) rabbi (1) rádióaktiv (1) rádióhullám (1) régészet (1) rejtély (1) rendörterror (1) rendszerváltás (1) robbantás (1) rockefeller (1) roswell (2) rothchild (1) rothschild (1) rózsadombi paktum (1) sikkasztás (1) szcientológia (1) szimbólumok (1) tálib (1) terrorizmus (2) terrortámadás (1) titkosszolgálat (1) titkos társaság (2) titkos társaságok (6) titok (1) toleranciabajnok (1) tóra (1) tragédia (1) trianon (1) tudatlanság (1) ufo (2) ügynök (2) új világrend (7) uralom (1) utasszállitó (1) vallás (3) vatikán (1) védöoltás (1) végsö megoldás (1) világ (1) világgazdaság (1) világháború (1) világkormány (1) zsidó (14) zsidógyülölet (1) Címkefelhő

Kategóriák

WikiLeaks: Izraeli katonák is részt vehettek a 2006-os rendőrterrorban

2014.01.28. 10:33 :: Coyote.

Százhúsz izraeli katona érkezett Magyarországra nem sokkal a 2006. október 23-i rendőrterror előtt, hogy "rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzen" – derül ki a Stratfor amerikai hírszerzési cég elemzőinek levelezéséből, amelyet a WikiLeaks ma közölt. A WikiLeaks 2012-ben kezdte meg a birtokába jutott mintegy ötmillió straforos levél feldolgozását.


"2006 őszén, Gyurcsány Ferenc szocialista miniszterelnök idején egy izraeli gép szállt le a budapesti reptéren, 120 izraeli katonával a fedélzetén. A katonák azért érkeztek az országba, hogy rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzenek. A magyar média nem adott hírt a gép távozásáról.

Ugyanakkor figyelemre méltó, hogy éppen ebben az időben az 1956-os forradalom 50. évfordulóján tartott békés megemlékezést azonosító szám nélküli, fekete maszkos rendőrök brutálisan szétverték" – írta 2010 márciusában a Stratfor egyik munkatársa, Klara E. Kiss-Kingston a szintén stratforos Sean Noonan-nek. Kiss-Kingston a 2010-es izraeli kémgépek magyarországi berepülése kapcsán elevenítette fel a magyar-izraeli titkosszolgálati kapcsolatokat.

Az amerikai titkosszolgálatok legfontosabb alvállalkozójának számító Stratfor munkatársai a kiszivárogtatott levelezésben arról értekeznek, hogy mi lehetett az izraeli kémrepülők feltűnésének az oka, illetve, hogy mit csináltak a magyar légtérben. A berepülést annak a szíriai-magyar férfinak a meggyilkolásával hozták összefüggésbe, aki a 2010-es e-mailezésben az "évszázad pénzügyi csalásaként" emelgetett Kulcsár-ügyben segítette a rendőrséget. A pénzmosásos-sikkasztásos ügyben Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc neve is felmerült.

A stratforosok szerint Gyurcsány segített eltussolni "az országból óriási pénzösszegeket eltüntető" brókerbotrányt, amihez bankárként szerintük Medgyessynek is köze volt. Ennek a műveletnek a része lehetett a befolyásos pénzváltóként ismert szíriai-magyar férfi meggyilkolása is.

"Mióta bizonyossá vált, hogy a Fidesz megnyeri a (2010) április 11-i választásokat, és a párt világossá tette, hogy az elmúlt időszak összes korrupciós ügyét ki fogja vizsgálni, bárkit, aki a szíriai-magyar férfihoz hasonlóan információt szolgáltathat a rendőrségnek az izraeli kapcsolatokkal terhelt nagy volumenű korrupciós ügyekről, likvidálni fognak" – áll a Stratfor-szakértők e-mailjeiben.

A levélből az is kiderül, hogy a kémgépek azon a napon jártak a magyar légtérben, amikor a szíriai férfit megölték. Az eset előtt két hónappal Gyurcsány Izraelben járt, ahol nem tudni miről tárgyalt. "Mivel a pártja nagy bajban van, engem egyáltalán nem lepett meg a kémrepülők feltűnése" – írta az elemző.

A Magyaroszágra érkező, Gulfstream V-ös típusú izraeli gépek a legmodernebb hírszerzési eszközökkel voltak felszerelve. A zsidó állam direkt titkosszolgálati akciók végrehajtására vásárolt ilyen gyártmányú gépeket. A Honvédelmi Minisztérium álláspontja szerint a gépek diplomáciai szolgálatot teljesítettek.

(Index nyomán)

Magyarázkodik a megszeppent levélíró, de azt nem tagadja, hogy jöttek ide izraeliek a kérdéses időpontban

Az Origónak sikerült elérnie az elemzőt, aki ma is Budapesten tartózkodik. Kiss Klárát meglepte, hogy a neve kikerült, bár azt mondta, emlékszik rá, hogy 2010 karácsonyán valakik feltörték a Stratfor szervereit, és így nagyon sok irat ment ki tőlük. Lehet, hogy az ő levele is közöttük volt - mondta, hozzátéve, hogy egy hónapja már nem dolgozik a Stratfornak.

Arra a kérdésre, hogy mire alapozta a gondolatmenetét a 2006-os rendőrterrorban való izraeli részvételről, azt felelte: a magyar sajtóban olvasta, hogy megérkeztek az izraeliek 2006 tavaszán, hogy biztonsági kísérleteket végezzenek a repülőtéren. Erről beszámoltak a magyar lapok, de arról nem, hogy elmentek - mondta. A lap további erősködésére hozzátette, hogy "az csak egy feltételezés volt olyan szempontból, hogy talán valami közük volt a magyar rendőrök kiképzéséhez".

(Origó nyomán)

Forrás: kuruc.infó

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány izrael zsidó brutalitás hatalom rendörterror

A bejegyzés trackback címe:

https://netpanorama.blog.hu/api/trackback/id/tr85786186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása